Svečano otvaranje hotela

Od 15.05.2014. na adresi Nikole Pašića 201a, hotel "Alma" će biti otvoren da primi svoje prve goste. Hotel Alma otvorenog srca dočekaće i ugostiti sve one koji žele ugodan i prijatan boravak u gradu Pirotu. Hotel Alma posluje po principu noćenja sa doručkom. Uslužna delatnost ovog hotela ogleda se u savremeno opremljenim smeštajnim kapacitetima i osoblju koje je uvek tu za Vas. Smeštajni kapaciteti broje 9 dvokrevetnih, 8 jednokrevetnih nsoba i 6 apartmana. Za goste Hotela obezbeđeno je 20 parking mesta; parking je pod video nadzorom. Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom, moderno opremljene potpuno novim inventarom, led TV-om, mini frižiderom, telefonom, a apartmani imaju i mini kuhinju. Gosti mogu izabrati pušačke ili ne pušačke sobe.

Nova recepcija Hotela Alma

Hotel Alma će posle Uskrsa osvanuti sa novom RECEPCIJOM, u okviru koje će biti kafe bar i letnja bašta.Dobro došli!!!

Hotel ALMA se proširio i ulepšao!

Pri recepciji Hotela, prelep KAFE BAR sa širokom paletom alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i brojnim vrstama kafa i napitaka. Pored gostiju hotela, svi zainteresovani mogu uživatu: *u veoma povoljnim cenama pića i napitaka. *u prelepom ambijentu na pokrivenoj terasi i letnjoj bašti sa pogledom na parkić sa fontanom.

NOVE migućnosti u Štampariji

ŠTAMPARIJA nabavila mašinu za tabačnu DIGITALNU ŠTAMPU. Povoljno za MALE tiraže: etikete, nalepnice, vizit karte, flajeri,... Obostrani kolor do formata 44 x 32, gramatura do 300g/m2, papir, karton, muflon.